Nyqvist tilbrakte sitt første år på barnehjem. Da han er seks år, får han vite at han er adoptert. Lengselen etter å vite mer om sitt opphav har preget ham siden. Da han selv får barn, bestemmer han seg for å finne sin mor og far, og vi får i boka følge ham gjennom hans intense leting, gjennom etablering av egen familie og skuespillerkarriere og livet som kjendis. Vi ser hvordan de manglende røttene i hans liv hele tiden følger ham som en skygge. Vi får se en annen Michael enn den vi ser i mediene. En usikker, nedbrutt, rasende og entusiastisk Michael. En som du og jeg. En som ikke vet hva han skal gjøre når han ikke kan sjarmere med sin verbale kraft. Som når han kommer til Italia og ikke kan italiensk. Vi får bli med på innsiden av skuespillermiljøet - bak scenen så å si - og blir kjent med Michael som skuespiller. Hvordan hans bakgrunn preger hver eneste rolle han spiller. Hva teateret betyr for ham. En lavmælt, intens og eksistensiell bok.
Les mer
Forfatteren av denne boken fikk som seksåring vite at han er adoptert. Livet hans blir aldri det samme etter dette, og lengselen etter å vite hvor han kommer fra har fulgt ham siden. Da han selv får en datter bestemmer han seg for å finne sine egne biologiske foreldre. Vi blir med på letingen gjennom etablering av egen familie, skuespillerkarriere og livet som kjendis.
Les mer
"Nyqvist har helt klart flere talenter enn å spille andre mennesker foran kamera. Han har skrevet en naken, sår og likefram skildring av jakten på sin egen identitet." Thomas J.R. Marthinsen, ABC Nyheter
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202319335
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
360 gr
Høyde
210 mm
Bredde
140 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191

Forfatter
Oversetter