Dagens generasjon vokser opp med digitale medier og forholder seg til dem helt annerledes enn forrige generasjon. Ungene utforsker et helt univers av aktiviteter og fellesskap som kan virke mystisk for mange foreldre. En engasjert voksenperson er av uvurderlig verdi for barn og unge som ukritisk kaster seg ut i en digital virkelighet. I denne boken er all viktig informasjon om barn og digitale medier samlet, både den nyeste forskningen og råd fra organisasjoner. Her er en gjennomgang av hva som finnes av utstyr, eksempler fra virkeligheten, samt praktiske råd for foreldre for å kunne få oversikt over barnas digitale verden.
Les mer
Boka inneholder informasjon om barn og digitale medier. Den tar for seg ny forskning, gjennomgang av hva som finnes av utstyr, eksempler, og praktiske råd fra Barnevakten og Medietilsynet. Har litteraturliste og register.
Les mer
Digitalbarnas foreldre får klare råd om å være tydelige (...) Bjørkeng gjengir både norsk og utenlandsk forskning, og punkterer barnas overdrevne selvbilde som multitaskere (...) populariserende bokjournalistikk på sitt beste: god oversikt, informative case og god forskningsformidling. Morten Haugen, ekstern anmelder, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202333379
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
589 gr
Høyde
231 mm
Bredde
160 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
193