En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer! Lag de gode, norske klassikerne på en enkel måte og med ny vri. Med Norsk mat slår Andreas Viestad et slag for våre folkekjære favorittretter og mattradisjoner. Her finner du mer enn 100 oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest: Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Trå til med lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade til hverdagsmiddagen. Andreas Viestad er forfatter av flere prisbelønte kokebøker, har egen matspalte i Dagbladet Magasinet og er faglig leder for matkultursenteret Geitmyra gård i Oslo.
Les mer
Første gang utgitt: 2008. Omslagstittel: Norsk mat

Produktdetaljer

ISBN
9788202533526
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
794 gr
Høyde
245 mm
Bredde
175 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter