Boka er en utveksling mellom Herbert Ankel, en oppfinnsom og utrettelig forfatter av norske stiler, og hans norsklærer, klasseforstander Holger Ørekam, som ikke alltid lar seg begeistre av Ankels fantasifulle stiløvelser. I løpet av i alt 19 stiler finner vi klassikere som 'Fortell om en tur', 'Fortell om en helt vanlig dag', 'Grei ut om FN', 'Grei ut om trafikkreglene' og ikke minst denne: 'Er selvtillit en fordel eller en ulempe'. Herbert Ankels stiler er egnet til å vekke munterhet og en viss nostalgi. Og ikke minst, de behandler evige aktuelle tema som: Fins virkelig en helt vanlig dag. Nei, mener Ankel. Jo, mener Ørekam.
Les mer
Boken inneholder skoleeleven Herbert Ankels 19 norske stiler. I tillegg kan vi følge kommunikasjonen mellom Herbert og klasseforstander Holger Ørekam om karaktersettingen. Herbert skriver blant annet om en alminnelig dag, en artig opplevelse, idrettens betydning for samfunnet og hvorfor ærlighet er viktig.
Les mer
"Denne boken får meg til å humre, ikke bare en, men mange ganger.Den er utrolig morsomt skrevet og tar opp en tematikk som vi kjenner oss igjen i, de aller fleste som husker stilskrivingens utfordringer gjennom skoletiden." Audun Mosevoll , Dagen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202397050
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
114 gr
Høyde
185 mm
Bredde
115 mm
Dybde
9 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
118