Vi nordmenn har en fantastisk mattradisjon å ta vare på, og å være stolte av. Tenk bare på de flotte råvarene den norske naturen byr på! "Norges nasjonalretter" kombinerer særegenhetene innen norsk kultur, historie og geografi med de mattradisjonene som har vokst frem i vårt land gjennom århundrer. Mesterkokken Arne Brimi, som er kjent fra bl.a TV- programmet "Gutta på tur", og "Naturens Kjøken" inviterer deg med på en oppdagelsesferd i vårt eget land. I denne boken har han fått hjelp av 6 av sine aller beste kokkekollegaer fra hele landet. De har sammen valgt ut det de mener er nasjonalrettene her i Norge. Vi håper at du liker utvalget!
Les mer
Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Les mer
Forfatteropplysninger hentet fra originalutgaven

Produktdetaljer

ISBN
9788278882009
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk fakta forl.
Vekt
1730 gr
Høyde
293 mm
Bredde
217 mm
Dybde
29 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Tysk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
352

Oversetter