Dette er en revidert utgave av Økonomisk Kokebok. Boken har i over 80 år spredt kunnskap om godt kosthold. Den har vært flittig brukt i tusener av hjem, og blitt anbefalt fra en generasjon til den neste opp gjennom årene. De unge vil gjerne prøve seg på å lage den mat som de husker og er fortrolige med hjemmefra, og da er det her de finner oppskriftene. Denne utgaven er kommet nærmere sin opprinnelige form slik boken forelå for første gang i 1927.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonsrik norsk mat. Du lærer også sylting og safting, hermetisering, oppdeling av slakt, koking av såpe med mer. Har register.
Første utgave: Dreyers forl., 1927

Produktdetaljer

ISBN
9788270964291
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Dreyer bok
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
160

Contributions by