Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser. Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl. Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver. Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!
Les mer
Forord av Garett Oliver

Produktdetaljer

ISBN
9788293430186
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Goliat Forlag
Vekt
832 gr
Høyde
250 mm
Bredde
192 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
236