Olivia og mor er på Høstutstillingen. Det er mye rar kunst i rommene, og det er ganske gøy, syns Olivia. Men så blir Olivia sulten og spiser fra en kunstinstallasjon av bananer ... En morsom og frisk bok, med en enkel handling som samtidig fungerer utmerklet som en innføring i hva kunst kan være for noe, og hvordan den kan oppleves - av både barn og voksne. DENNE LØVEUNGEN HAR STORE BOKSTAVER. Løveunge-serien er små og fargerike bildebøker med morsomme historier, fortalt med lite tekst, det er kun én setning på hver side. Løveungene er perfekte bøker for de aller ferskeste leserne. 4-7 år.
Les mer
Olivia blir med mamma på høstutstillingen. Det er mye rar kunst å se på, og det er ikke alltid så lett å skjønne hva som er kunst og hva som er mat.
På omslaget: Jeg vil lese! For deg som lærer bokstavene
"Olivia spiser kunst er en fin liten bok utgitt av Cappelen Damm i Løveungeserien, som er bøker for barn som lærer seg å lese. [...] Måten mor og datter er fremstilt på mens de utforsker kunsten fikk i alle fall meg til å smile, det er herlig hvordan barn kopierer voksne. Olivia spiser kunst er en fin bok, enkel å lese og forstå. Helt klart en bok som små leseløver kan kose seg med." Inger Bulien Johansen, Barnelitteratur.no
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202348533
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
252 gr
Høyde
188 mm
Bredde
165 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
3-6
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter