I overgangen til et globalisert kunnskapssamfunn vil behovet for å være unik og synlig øke. Dermed vil virksomheters og enkeltpersoners omdømme få økt betydning. I Omdømme fokuserer forfatterne på omdømmestyring, kommunikasjonsstrategi og de ansattes personlige omdømme. Innenfor omdømmestyring viser forfatterne hvordan virksomheten kan anvende en strategisk tilnærming til omdømmet, samt hva som kan legges i begrepet omdømmekapital. Omdømmerisiko og målig av omdømme diskuteres også. Deretter diskuteres de sentrale elementene innenfor ryktespredning: Rykter og sladder, tøvprat, ryktesmedene og ryktesmia. Avslutningsvis ser forfatterne på håndtering av ryktespredning, både for virksomheter og enkeltpersoner. Forfatterne tar også for seg ulike kommunikasjonsstrategiene som kan anvendes i ulike kontekster og situasjoner og presenterer kommunikasjonsprosesser, intern og ekstern kommunikasjon samt kommunikasjonskultur. Omdømme er basert på forskning og er i første rekke skrevet for ledere på alle nivåer, både i privat og i offentlig sektor, men er også aktuell for alle som har interesse for ledelse som fagområde. Boken er også myntet på studenter på bachelor- og masternivå.
Les mer
Denne boken handler om virksomheter og enkeltpersoners omdømme. Det fokuseres på omdømmestyring, kommunikasjonsstrategi og de ansattes personlige omdømme. Forfatterne viser hvordan man kan utvikle sitt personlige omdømme, hvordan man kan opprettholde det og hvordan man reparerer det dersom det skades. Boken er skrevet for ledere på alle nivåer, studenter og ellers alle som har interesse for ledelse. Har referanser.
Les mer
«Dette er en bok jeg likevel vil anbefale til alle ledere, informatører og andre som arbeider med kommunikasjon - og det er jo strengt tatt de aller fleste av oss. Boken består dermed lakmustesten: Ja, jeg vil absolutt anbefale denne boken til mine venner!» Øystein Pedersen Dahlen , Kommunikasjon 5/09
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202283568
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
542 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
281