Visste du at det første talet som inneheld a, er atten, det neste er milliard? Har du nokon gong tenkt på at ein elgjeger jaktar på elg, men kva med ein fallskjermjeger? Eller at alligatorsko er laga av alligatorskinn, men kva så med hestesko? Er du illfus av og til? Og veit du kva pesshesta er for noko? Bli med på ei oppdagingsferd i språkverda - ei verd full av merkverdige og spennande ord og bokstavar, og ein leikeplass med overraskingar på kvar side. Gjennom humoristiske ordleikar vert barna oppmoda til leik med ord, uttrykk, ordtak og dialektord. Ei myldrande bok for både store og små, språkinteresserte og dei som skal bli det.
Les mer
Boken er skrevet som en humoristisk og leken faktabok om språk og bokstaver, egnet til å vekke barns språkinteresse. Her finner du spørsmål, dialektord, ordtak, regler og ordleker med mer. Boken er delt inn etter bokstavene i alfabetet.
Les mer
. Den myldrar av aktiviserande språkleikar, underfundige opplysningar, morosame teikningar og grafiske krumspring. Bergens Tidene

Produktdetaljer

ISBN
9788279591269
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skald
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
217

Forfatter
Illustratør