Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.
Les mer
Boka gir en innføring i grillteknikker og inneholder oppskrifter på grillmat og tilbehør, samt tips om drikke. Den har oppskrifter på snacks og forretter, kjøttretter, retter med fisk og skalldyr, desserter, tilbehør og cocktails. Har register.
Les mer
"I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?" Yngve Ekern, Aftenposten
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202382124
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
826 gr
Høyde
257 mm
Bredde
202 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191

Illustratør