Boka har to stemmer, men forfatterne liker å tenke at det handler om å synge tostemt. De synger samme sang, men de to stemmene utfyller hverandre og gir en annen lyd enn om de skulle prøvd å synge likt. Forfatterne bygger på egne og studenters erfaringer med arbeid med småbarn og bruker filosofi for å sette erfaringer inn i nye og utfordrende rammer. Denne boka er ikke ment som en fasit i hvordan jobbe med medvirkning og små barn, men som inspirasjon og utgangspunkt for diskusjoner i personalgrupper og i førskolelærerutdanninger. Boka er et resultat av nesten tre års samarbeid forfatterne imellom der førskolelærerutdanning og småbarnspedagogikk har stått i fokus. Etter at forfatterne underviste sammen i to år, har de begge nå startet i stipendiatstillinger ved Høgskolen i Østfold og ved Universitetet i Stavanger. Bokas målgruppe er studenter i førskolelærerutdanningen og ansatte i barnehagen.
Les mer
Boka tar for seg medvirkning og små barn, og er ment som en inspirasjon og utgangspunkt for diskusjoner i personalgrupper og i førskolelærerutdanninger. Har stikkordsregister og litteraturliste.
"Denne lille boka er forløsende. Vanskelig teori er gjort lettfattelig, den er (nesten) fri for moraliserende pekefinger. Og den er interessant og annerledes. Det er ingen ulempe at boka er liten og lettlest, det gjør at mange flere travle mennesker kan rekke å lese den - som meg - på en liten lørdag. Selvfølgelig anbefaler jeg boka. [...] Ninni Sandvik og Nina Johannessen, skriv mer!"
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204137715
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
192 gr
Høyde
233 mm
Bredde
161 mm
Dybde
7 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
104