En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabrina Ghayour byr på de lekreste retter til hverdag og fest med enkle og fristende småretter, vegetar- og kjøttretter og deilige desserter som: Persisk urteris, Sitruslaks, Safrankylling Lammecarré med granateplesaus, Spisskummenbakte gulrøtter med honning, sitron og hvit geitost og Krydret gulrotkake med pistasjnøtter, mandler og rosevannkrem. Med Persiana tar Sabrina Ghayour deg med på en kulinarisk oppdagelsesreise til en verden full av varme og intense aromaer og smaker. Med moderne vri på tradisjonelle vegetar- og kjøttretter har Sabrina skapt hundre nye oppskrifter inspirert av persisk, tyrkisk og arabisk matkultur. Bli kjent med spennende og inspirerende smakskombinasjoner, la deg friste av Persiana!
Les mer
«Enkel å forstå, fylt av mange smaker og overraskende enkelt å lage» .

Produktdetaljer

ISBN
9788282382199
Publisert
2020
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Mangschou
Vekt
1000 gr
Høyde
252 mm
Bredde
195 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
283

Forfatter
Oversetter