Poke eller pokebowl har tatt verden med storm. Det er lett å forstå hvorfor! Denne maten har alt: Den er sunn, enkel og rask å lage, den ser lekker og innbydende ut, og den smaker veldig godt. Poke består hovedsakelig av rå fisk, ris, nøtter og marinader, og kan utformes og varieres i det uendelige. I denne boka har poke-kokk Oskar Sellin og matskribent og blogger Helle Øder Valebrokk dykket ned i historien rundt den hawaiiske retten og funnet fram til deilige varianter fra hele verden. Her får du oppskrifter inspirert av Hawaii, Asia, Stillehavet, California, Mexico og Skandinavia, og ikke minst forslag til hvordan du kan bytte ut fredagstacoen og lage et ordentlig sunt og digg poke-party. Med sine karakteristiske food trucks har Oskar Sellin gledet nordmenn med poke bowls siden sommern 2016. Nå har han også startet sin egen poke-restaurant på Bislett i Oslo. Han har skrevet denne boka sammen med matskribent- og blogger Helle Øder Valebrokk
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241914959
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
682 gr
Høyde
238 mm
Bredde
238 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
130

Bilder av