Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Illustrerte Klassikere nr. 145-148 med bøkene Prinsen og tiggeren, Faust, Sagaen om Rolv Krake og hans kjemper og For frihetens sak. Redaksjonelle bidragsytere i denne utgaven er Anders Hjorth-Jørgensen, Nils Nordberg, Velle Espeland og Morten Haugen.
Les mer
Inneholder tegneserieutgaver av fire romaner. Prinsen og tiggeren: Beretningen om prinsen som ble en tigger, og tiggeren som ble en prins. Faust: Dr Faust inngår en pakt med djevelen for å nå sine mål, prisen er sjelen hans. Sagaen om Rolv Krake og hans kjemper: Rolv blir unnfanget ved incest, og gjerningen får skjebnetunge følger for Rolv. For frihetens sak: Historien foregår under den første uavhengighetskrigen mellom England og Skottland. Unggutten Archie oppmuntrer Robert Bruce til å vende tilbake til Skottland for å la seg krone til konge.
Les mer
Feil forfatternavn på tittelsiden: George Alfred Hentley. Utgitt første gang som tegneserie i serien Illustrerte klassikere, nr 145 og 146 i 1962, og nr 147 og 148 i 1963

Produktdetaljer

ISBN
9788242945686
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Egmont serieforl.
Serie
Illustrerte klassikere
Aldersnivå
12-16
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
224

Relaterte produkter