Roger må leses, men også høres. Hør titteldiktet her: http://www.cappelendamm.no/main/Katalog.aspx?f=1106&fileid=13800 Hør diktet Family'n her: http://www.cappelendamm.no/vedlegg/Familyn.mp3 Endelig kommer Flinks lydpoesi ut mellom to permer. Roger er spekket med poetiske sprell fra bygd til by gjennom munnspill til ukulele i retning harpe og slått. Det hverdagslige sprenger grensen i Flinks ekstragavante poetikk. Jon Øystein Flink har en unik presisjon i rytme og klang, i lyd og bilder. Diktene handler om familien, familiens katastrofer, kjærlighet, forelskelse og samtaler overhørt på kjøpesentra og i parker. De er samtidige samtidig som de selvsagt ikke er uten historiske forelegg der forbildene finnes i blant annet stev og lokk, norsk litteraturhistorie og litteraturretninger som surrelaisme og dadaisme. Roger er umiskjennelig Flinks.
Les mer
Diktsamlinga inneholder lyddikt som handler om familien, familiens katastrofer, kjærlighet, forelskelse og samtaler som forfatteren har overhørt.
"Det ræles i vei, fonemene strekkes ut som gummistrikk, elementer av latin og tysk monteres inn, det florerer av interjeksjoner, trylleformularer og idiom fra folkemusikken. Roger er afasi og faenskap." Morten Wintervold, Klassekampen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202337735
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
171 gr
Høyde
210 mm
Bredde
147 mm
Dybde
9 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
77

Relaterte produkter