Rytmen mellom oss er skriven for pedagogar, andre fagpersonar og foreldre som ynskjer å la seg inspirere til å bruke musikk i arbeid og samvær med barn og unge. Musikk og rytme er kjenslespråket vårt, og boka viser korleis og kvifor musikksamspel er førebyggande og utviklande for barn og unge. Boka viser at alle, uavhengig av om ein har musikkutdanning eller ikkje, kan bruke musikk til å skape gledesopplevingar og gylne augeblinkar. Målet er å gje inspirasjon til å synge, danse og leike med barn, og gje idear til korleis du kan bruke det du allereie kan på nye måtar.
Les mer
Boka viser at alle, uavhengig om ein har musikkutdanning eller ikkje, kan bruke musikk til å skape gledesopplevingar for barn og unge. Den viser også kvifor musikksamspel er førebyggande og utviklande. Boka er skriven for pedagogar, andre fagpersonar og foreldre. Har litteraturliste.
Les mer
Gunn Karoline Fugle har forfattet en klok og grundig bok om musikkens funksjon og mening og hvordan vi kan jobbe med den uten å bli for teoretiske.

Produktdetaljer

ISBN
9788279591672
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skald
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189