Salme ved reisens slutt er romanen om de syv musikerne som seilte med Titanic i aprildagene 1912, og som spilte salmer og ragtime da skipet gikk under. Hvem var de? I en bredt anlagt romanfantasi maler Erik Fosnes Hansen bilder fra deres liv, fra Londons slum, St. Petersburgs bakgater, Wiens kaféer og Romas torv. Deres fortellinger inneholder fattigdom og rikdom, kjærlighet og død - alt vevet sammen til en gripende og innholdsmettet skildring av vårt århundre ved dets begynnelse. Salme ved reisens slutt er en av nyere norsk litteraturs største kritiker- og publikumssuksesser og ble forfatterens store internasjonale gjennombrudd. Romanen vant Riksmålsprisen 1990 og den ble nominert til den internasjonale IMPAC-prisen i 1998.
Les mer
Romanen handler om de syv musikerne som seilte med Titanic i april 1912, og som spilte salmer da skipet gikk under. I en bredt anlagt romanfantasi maler forfatteren bilder fra deres liv; fra Londons slum, St. Petersburgs bakgater, Wiens kafeer og Romas torv. Deres fortellinger inneholder fattigdom og rikdom, kjærlighet og død. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.
Les mer
1 MP3-CD
«Han har tilegnet seg en forbløffende menneskekunnskap. Hans stykker, som ligner parabler over kjærlighet og lidenskap, drift og død, er skapt med finspunnet psykologi.» Der Spiegel

Produktdetaljer

ISBN
9788202337872
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
20 gr
Høyde
125 mm
Bredde
125 mm
Dybde
2 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD

Relaterte produkter