Dette er den andre av fem CD-samlinger med André Bjerkes samlede dikt på lydbok fremført av Vilde Bjerke. Samlede dikt 2 inneholder 3 CD-er med diktsamlingene REGNBUEN (1946) - 2 CD-er, og ESKAPADER (1948) - 1 CD. (Til informasjon: André Bjerke Samlede dikt på lydbok foreligger nå komplett, og finnes på lager på Forlagssentralen i en elegant samleboks, beige utenpå og vinrød inni, med to håndskrevne diktutdrag fra Bjerkes notatbøker, på utsiden, samt et flott bilde av dikteren, tatt mens han fremførte sin prolog "En seiler og en konge" for kong Olav på hans 70-års dag i Colloseum. Samleboksen har ISBN nummer 9788299923323, og inneholder 17 diktsamlinger på 17 CD-er, fordelt på 5 CD-samlinger, i tillegg til en lekker liten gjennomillustrert biografi om André Bjerke (et minneskrift). Minneskriftet inneholder mye nytt og unikt stoff om André Bjerke, som ikke har vært vist offentlig før: Bla. bilder fra Bjerke-familiens private arkiv: et barnebilde av dikteren og bilder av Bjerke, Odd Eidem og Carl Keilhau; utdrag fra André Bjerkes barnediktsamling, hans håndskrift som 7-åring og 10-åring, håndskrevne diktfragmenter, en tegning og to silhuetter laget av dikteren selv, kunst om André Bjerke, samt annet nytt og interessant stoff om dikteren. Minneskriftet har, i tillegg til en grundig biografi skrevet av Oddvar Granly, også uttalelser om ulike sider av André Bjerke av William Nygård, Jan E. Hansen, Øystein Brekke, Peter Normann Waage, Bjørn Carling, Lars Roar Langslet og Vilde Bjerke, samt en fin oversikt over Bjerkes priser, utmerkelser og utgivelser.
Les mer
Lydboka inneholder framføring av Bjerkes dikt fra diktsamlingene Regnbuen 1 (1946), Regnbuen 2 (1946) og Eskapader (1948).
3 CD-er. Inneholder Regnbuen 1 , Regnbuen 2 og Eskapader
"Hei Vilde. Siden jeg fikk pakken fra Forlagssentralen har jeg daglig hatt en fin stund med å lytte til noen av diktene. Det vil ta lang tid å komme gjennom hele samlingen, for jeg foretrekker

Produktdetaljer

ISBN
9788299709538
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
VB Productions
Serie
André Bjerkes samlede dikt. Lydbok
Vekt
143 gr
Høyde
125 mm
Bredde
140 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD

Forfatter
Lest av