Samtalepermen bygger på Merete Holmsens tidligere prosjekter og arbeider. Samtaleverktøyet er grundig beskrevet i Holmsens bøker: Samtalebilder. En vei til kommunikasjon med barn og Samtalebilder og tegninger. En vei til kommunikasjon med barn i vanskelige livssituasjoner. Det anbefales å lese bøkene for å få fullt utbytte av samtalepermen. Samtalepermen er et kommunikasjonsverktøy med en veileder og totalt 34 samtaleark. Permen er ment for førskolelærere, lærere, spesialpedagoger, helsesøstre, barnevernspedagoger, PPT-rådgivere og øvrige ansatte ved ulike hjelpeinstanser for barn og barnefamilier.
Les mer
Denne permen inneholder 34 samtalebilder og en veileder. Bildene er ment som et verktøy i barnesamtaler og er beregnet på førskolelærere, lærere, helsesøstere, barnevernspedagoger, psykologer og ansatte i PP-tjenesten.
Les mer
Omslagstittel. Vedlegg: 1 hefte
«Samtalebilder kan fungere fint som et hjelpemiddel til å nærme seg viktige og til dels vanskelige temaer gjennom å gi barna en visuell støtte de kan assosiere ut fra. Den er lett anvendelig, har fine bilder, kan brukes av hele personalgruppen og krever ikke mye forberedelse.» Barbro Øygard og Petter Marberg, Pedagogisk bokorm 1/2011
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202314491
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
1610 gr
Høyde
310 mm
Bredde
270 mm
Dybde
34 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Ark
Antall sider
34

Forfatter
Illustratør