Høsten 2012 har vi latt oss underholde, opplyse og påvirke av TV 2 i 20 år. Samtidig med jubileumsfeiringen utgis en dokumentarbok om kanalens ukjente og dramatiske historie. Her avsløres intrigene bak etableringen og driften av kanalen, en oppsiktsvekkende historie om store penger, rå makt og berømmelsens høye pris. Forfatterne har fått tilgang til arkiver med hittil ukjent materiale, og har intervjuet mer enn hundre sentrale kilder. "Se hva som skjedde" er en fascinerende reportasjereise bak kameraene og flomlyset. Forfatterne er DN-journalistene Bjørn Eckblad og Gøran Skaalmo (som nylig vant sin tredje SKUP-pris for gravende journalistikk).
Les mer
Boken forteller historien om etableringen og driften av TV2 gjennom 20 år. Den beskriver blant annet maktkampen som ble utkjempet før kanalen ble solgt til utlandet. Med litteraturliste og register.
«Jeg slukte denne boka. Det er en nerve i fortellingen som gjør lange kapitler om aksjekrangling like spennende som kapitlene med TVpersonligheter på luksushotell og langbeinte værmeldere ... Boka leses best som en underholdende historie ... Som lesning er dette like fengende som en hvilken som helst sesongavslutning: være seg Friends, Seinfeld, 24 og - selvfølgelig: Hotel Cæsar.» Fredrik Grønningsæter, Gudbrandsdølen Dagningen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281691667
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Font
Vekt
662 gr
Høyde
238 mm
Bredde
178 mm
Dybde
32 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
380