Boka er skrevet for programfaget Servering, bransje og miljø for vg2 kokk- og servitørfag. I bokas første del kan du lese om hva du kan vente deg når du skal ut i arbeidslivet og hva som er viktig å tenke på. Du får vite hva det vil si å jobbe som servitør, hva arbeidsgiver, gjester og kunder venter av deg, hvilke arbeidsoppgaver som venter deg og hvilke grunnleggende kunnskaper du bør ha. Temaer som service og kunde- og gjestebehandling er sentrale i faget og i denne boka. I tillegg finner du praktisk informasjon om selve serveringen - borddekking, bære- og ryddeteknikker, serveringsmetoder og oppgjør. Kapitlet Å starte et firma gir grunnleggende informasjon om firmatyper, kalkulasjon, prissetting og budsjett. Det kan være nyttig kunnskap hvis dere skal starte en elevbedrift i løpet av skoleåret. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258405983
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
444 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
11 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
214