En sjeldent informativ og underholdende bok om fordøyelsen vår, ny utgave med oppdatert forskning 1,7 millioner solgte i Tyskland - utgis i 36 land. Over 130 000 i Norge! Forord av ph.d. Jørgen Valeur, Lovisenberg Diakonale Sykehus Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig også når det gjelder hva den forsyner tarmen med av bakterier. Ny forskning avdekker forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen: Ubalanse i bakteriefloraen kan blant annet føre til oppblåsthet og smerter, overvekt, depresjon, allergi, intoleranse og Alzheimer. For å føle oss vel, ha god helse og balanse i kropp og sinn må vi med andre ord ta vare på tarmen vår. I denne sjarmerende boka kan du lese: Alt om fordøyelse, dovaner og matens virkning i kroppen ABC om bæsj Bakteriene våre og hva de betyr for helsen Mange gode råd om hvordan du blir venn med tarmen din Forfatteren, Giulia Enders, er en ung tysk lege som selv fikk noen underlige sår hun ikke ble kvitt med hudbehandling, og som ingen leger fant årsaken til. Til slutt tok hun saken i egne hender, fant ut at hun faktisk hadde en tarmsykdom, la om kostholdet og ble frisk. Les mer om hennes oppsiktsvekkende historie i denne usedvanlige boka om et av våre mest undervurderte organer.
Les mer
Forord av Jørgen Valeur

Produktdetaljer

ISBN
9788202597658
Publisert
2018
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
324 gr
Høyde
205 mm
Bredde
131 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
308

Forfatter
Illustratør