Kan vi stimulere barns matematiske kompetanse gjennom skapende aktiviteter med form og farge? Ja, viser Camilla Grieg i denne fargerike inspirasjonsboka, hvor hun åpner døren inn til matematikkens verden gjennom lek med form og farge. Skapende barnehage - matematikk er spekket med kreative og praktiske aktiviteter som stimulerer til matematisk refleksjon i den daglige tilværelsen i barnehagen. Boka byr på tallrike forslag til hvordan vi på en mer bevisst måte kan kombinere lek og læring, uten at det går på bekostning av den frie leken. For hva gjør vi egentlig når vi setter fargerike avtrykk på veggen, eller maler over arket med bred pensel? Vi leker og fabulerer, ja. Men vi gjør også noe mer. Vi adderer, sorterer, måler, teller og klassifiserer! Dette er den første i en serie metodikkbøker for barnehage, første trinn i småskolen, studenter og spesialpedagoger. Hver bok fokuserer på et av barnehagens fagområder, og kan leses som et kreativt kompass der barns skapende aktivitet, lek, læring og estetikk hører sammen i en helhet.
Les mer
Dette er en inspirasjonsbok som viser hvordan man kan åpne døra inn til matematikkens verden for barn gjennom bruk av form og farge. Det er lagt vekt på å kombinere lek å læring på en slik måte at det ikke går ut over fri lek. Boka er den første i en serie metodikkbøker for barnehage, første trinn i småskolen, studenter og spesialpedagoger. Har litteraturliste.
Les mer
«Grieg gir mange tips med farger, bevegelse, klær, skygger, former og mye mer. Hun har laget en fargerik bok som gir inspirasjon til å stimulere barns matematiske kompetanse. Hun gir også tallrike forslag til aktiviteter og tips om hvordan en legger læring inn i leken.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202344740
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
252 gr
Høyde
225 mm
Bredde
210 mm
Dybde
7 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
88

Forfatter
Illustratør