Det er i småbarnsalderen det viktigste skjer. Her skapes de grunnleggende begreper, ord og holdninger som barnet bærer med seg resten av livet. Man kan undre seg over at det ikke er skrevet mer om hva som skjer med de minste barna når de har vinket farvel til mor og far i barnehagen. Denne boka handler om pedagogikk for barn fra 0-3 år. Forfatterne har besøkt og forsket i en rekke velfungerende barnehager og bygger innholdet i boka på en rekke små historier fra barnas hverdag. De beskriver konkret hvordan barnehagens kvalitet avhenger av at hverdagen er preget av gjensidig respekt, dialog, frihet, likeverdighet, varme, glede og anerkjennelse. Boka henvender seg til småbarnsforeldre og ansatte i barnehager. Studenter i førskolelærerutdanningen vil også ha god nytte av den.
Les mer
Boka handler om pedagogikk for barn fra 0-3 år. Forfatterne har besøkt en rekke velfungerende barnehager og bygger innholdet i boka på små historie fra barnas hverdag. Har register og litteraturliste.
«Boken inviterer til refleksjon og diskusjon omkring de yngste barnas barnehageliv og kvalitet, - barnehagelivskvalitet.» Kristin Danielsen Wolf, Pedagogisk bokorm 4/2010

Produktdetaljer

ISBN
9788202323158
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
310 gr
Høyde
200 mm
Bredde
160 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
184

Illustratør
Oversetter