Dette er boken for alle som er glade i Roma. Følg journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill på deres spennende reise inn i Den evige stads kjøkkenkultur! Noen av Romas beste kokker, bakere og bartendere har delt sine hemmeligheter med dem. Boken er spekket med oppskrifter på klassikere som cacio e pepe og pollo alla romana. Men her finner du også moderne snacks og småretter i en voksende gatematkultur, i tillegg til nesten glemte oppskrifter. Alle er enkle å lage, og fulle av fristende og herlige smaker. Dette er en reise- og kokebok i ett - som er illustrert med nydelige fotografier, reportasjetekster og adresseliste til Katie Parlas og Kristina Gills personlige favorittsteder.
Les mer
Forord av Mario Batali

Produktdetaljer

ISBN
9788293493013
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Memo
Vekt
956 gr
Høyde
254 mm
Bredde
178 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
254

Illustratør