I "Smakfull reise" presenteres lokal kokkekunst i moderne form, til glede for både øyet og ganen. Rettene og oppskriftene som presenteres har forankring i Kurts rikholdige erfaringsarkiv. Vi får bli med Kurt, Stein og deres "mannskap" til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner. Forfatteren og fotografen tar oss med til Spania, Tyskland, Italia, Ungarn og Frankrike hvor lekre retter og oppskrifter fremstår i nye og spennende sammenhenger og omgivelser. Steins fristende bilder og Kurts inspirerende tekst gjør boka til en kulturopplevelse. Når også Per Mæleng, en av landets fremste vineksperter bidrar med en sprudlende innledning til hvert hovedkapittel, er det grunn til å glede seg. En slik fremstilling er aldri tidligere gjort på dette området, og vi håper og tror at boka både vil skape stolthet, glede og inspirasjon.
Les mer
Forfatteren drar til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner.

Produktdetaljer

ISBN
9788292221105
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Ask forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
207

Illustratør