En kulturhistorisk matbok om Norges glemte nasjonalrett. Dette er noe langt mer enn regional mat fra Trøndelag. Soddtradisjoner finnes over hele landet.Sodd er Norges nasjonalrett. Vi har bare glemt det. Sodd er faktisk beskrevet iHåkon den godes saga fra 1200-tallet. Trellen åt sodd, bonden åt sodd, kongenfikk det servert. Ja, i nyere tid har selv keisere kunnet nyte sodd. Men noe har skjedd på veien. Rustikk og folkelig fattigmannskost er nå blitt festmat og bryllupsmat.Yngve Kvistad (født 1964) er journalist og forfatter og mangeårig kulturmedarbeider og teaterkritiker i VG, der han i dag er kommentator i leder- og kommentaravdelingen. Kvistad har også jobbet som journalist i London ogNew York. Han har skrevet og redigert flere bøker; i 2014 utgav han Sicilia.En dannelsesreise.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788251682237
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
1015 gr
Høyde
232 mm
Bredde
212 mm
Dybde
27 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
230

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter