Oppfølgeren til bestselgeren "Den hemmelige kokken" som viste det systematiske jukset med maten vi spiser, og startet samtidig en folkebevegelse. Hva er det egentlig vi dytter i oss? Smaksforsterkere og konserveringsmidler skjuler råvarenes dårlige kvalitet. Leverpostei, yoghurt, brød og andre helt alminnelige dagligvarer er fulle av tilsetningsstoffer som gjør det mulig for produsentene å forlenge hylletiden og senke prisene. Men hvordan finne de gode alternativene? Ekte vare er en guide til de mest reale produktene i butikken - også i kjedebutikker som Rimi, Rema og Kiwi. Boka gir en detaljert gjennomgang av 150 matvarer. Hvilke tilsetningsstoffer skal man se opp for? Hvilke merker kan man trygt spise? Og hvor får man tak i de ekte varene om de ikke finnes i den lokale dagligvarehandelen? Og etterhvert som matvareprodusentenes hemmeligheter avdekkes, framstår boka som selve overlevelsesguiden for den bevisste konsument. Bearbeidet til norsk av Jan-Tore Egge. Pocketutgaven er gjennomgått og revidert.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788243006515
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Vekt
206 gr
Høyde
201 mm
Bredde
124 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
258

Forfatter
Oversetter