Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok for første gang på norsk. Boken innholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du oppskrifter på alt fra pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til for klaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra kjente kokker over hele verden. Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere. Sølvskjeen er en uunnværlig basis kokebok for alle som er glad i god mat. Oversatt av Ellen Christensen og Dorthe Erichsen
Les mer
Boken inneholder over 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken, alt fra sauser, pizza, kjøtt- og fiskeretter, til fjærkre, oster og desserter. I tillegg har boken et utvalg menyer som inneholder oppskrifter fra kjente kokker innenfor italiensk kokekunst. Har register.
Les mer
Tidligere utgitt av Hr Ferdinand (2008)

Produktdetaljer

ISBN
9788241907227
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
2662 gr
Høyde
278 mm
Bredde
190 mm
Dybde
58 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
1263