Det går mot sommer for Karsten og Petra. Karsten resier først på ferie langt av sted, helt til Syden drar han. Petra hjelper Morfar med å gjøre i stand båten hans Brahmaputra, slik at de kan dra på båtur når det blir varmt nok i været. Petra vil at alle skal ha en venn, og snart blir hun kjent med Morfars nye venninne Esther. Om sommeren drar alle på båttur med Brahmaputra, og da lærer Karsten og Petra og svømme. De drar også på en litt større båttur. De reiser med Danskebåten, helt til Danmark. Denne lydboken er full av sanger, musikk og lyder Inneholder fortelligene: Karsten reiser på sydenferie Petra og Morfar Petra vil at alle skal ha en venn Karsten og Petra vil lære å svømme Karsten og Petra reiser til Danmark (utdrag fra Karsten og Petra i Tivoli) Sangtekster ved Tor Åge Bringsværd, melodi ved Øyvind Denstad og vokal Inger Gundersen.
Les mer
Denne lydboken består av fortellingene Karsten reiser på sydenferie, Petra og morfar, Petra vil at alle skal ha en venn, Karsten og Petra vil lære å svømme, Karsten og Petra reiser til Danmark, samt sangene Karsten og Petra er bestevenner, Tegnesangen, Brahmaputra, Hvorfor er du stille?, Vi går i land og Do-sangen.
Les mer
1 CD
"Norsk og nært, morsomt, varmt og menneskelig, hentet rett ut av barns egen hverdag - det er stikkord for Karsten og Petra-historiene. Og ungene elsker dem!" Ginni Sch. Henriksen, Kvinner og Klær

Produktdetaljer

ISBN
9788202301651
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
98 gr
Høyde
130 mm
Bredde
130 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
3-6
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD

Skrevet av (komponist)