Supermat, også kalt Superfoods, er blitt en kjempetrend verden over og ikke minst i USA. Tanken bak er at du blir hva du spiser, og du skal slippe å tenke på dietter og kaloritelling. Det er kun 20 ingredienser som går igjen og som du må huske, ellers er dietten basert på sunn fornuft. Et måltid bestående av kun supermat kalles et polymåltid, og ett polymåltid om dagen kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og øke levealderen. Forskere over hele verden er stort sett enige om hvilke råvarer som inneholder absolutt flest aktive helsefremmende virkestoffer, og blant ingrediensene innen supermat-begrepet er for eksempel fisk, vin, sjokolade, epler, hvitløk og nøtter. I tillegg til å få vite mer om Supermat-dietten, får du også en rekke oppskrifter på delikate retter du kan variere med. Boka er rikt illustrert.
Les mer
Enkelte råvarer har høyere innhold av aktive helsefremmende virkestoffer enn andre. Slik mat minsker faren for kreft- og hjerte/karsykdommer, forlenger livet, gir energi, vitalitet, bedre hud, hår og fordøyelse, regulerer appetitten og reduserer aldringsprosesser. Forfatteren har satt opp en liste over de 20 råvarene som kalles supermat. Boken gir innsikt i hvilke næringsstoffer supermaten inneholder og hvordan de virker inn på helsen. I tilleg får du tips til bedre kosthold, samt oppskrifter fra det globale kjøkken. Med litteraturliste.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248904052
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
760 gr
Høyde
233 mm
Bredde
231 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
135

Illustratør