Hver årstid har sine supper. Om sommeren mesker vi oss med en iskald gazpacho, om høsten passer det bedre med ei fransk lammesuppe. I denne boka finnes både de klassiske oppskriftene og forslag til nye, som chilikrydret tex-mex-suppe og gresk agurksuppe toppet med svarte oliven og fetaost. Flotte fargebilder viser sesongens råvarer og hvordan de kan brukes som ingredienser i forskjellige supper. De fleste suppene i boka er ment som hovedretter eller forretter, men hvert kapittel inneholder også et par gode dessertsupper. Sammen med 39 oppskrifter finnes det forslag til tilbehør. Det kan være knasende sprø kardemommeskorper til høstens eplesuppe eller en klatt med rouille, som er ei røre med paprika og olivenolje til å ha i den safranduftende fiskesuppa Bouillabaisse. Oppskriftene er lette å følge og boka inneholder mange gode tips om råvarene.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på supper fra hele verden, både supper som passer til forrett, hovederett og dessert. Den er delt inn i fire kapitler etter årstidene, og oppskriftene tar utgangspunkt i ingredienser som er tilgjengelige til forskjellige tider på året.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252933635
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
495 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
95

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter