Å bake med surdeig er så enkelt som berre det - og samstundes eit mysterium. Dette er ei funksjonell og praktisk kokebok for deg som vil bake dine eigne surdeigsbrød. Boka tar for seg ulike omgrep kring surdeig, oppskrifter på fleire typar deigar, den viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Her er oppskrifter på lyse, mellomgrove og grove brød, og også nokre spesialbrød, både syrlege og milde. Du får 23 gjennomprøvde oppskrifter, underhaldande tekstar og tips, og også ei ordliste over viktige baketermar. Martin Johansson er heimebakaren bak den populære bloggen «Pain de martin». Han har skapt bakefeber med denne boka i sverige, og har også gitt ut boka «Enklare brød», om kna- og eltefrie brød.
Les mer
Boka har oppskrifter på fleire typar deigar, viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Boka har oppskrifter på både lyse, mellomgrove og grove brød. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252179675
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Samlaget
Vekt
442 gr
Høyde
217 mm
Bredde
194 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
103

Forfatter
Oversetter