Rundt én million nordmenn spiser taco hver eneste helg. Taco er like variert som pasta, enklere enn sushi, og kan være mer spennende enn tapas, fordi du kan lage så mange egne smakskombinasjoner. I Norge spiser vi stort sett én variant - det er typisk norsk å la ferdigkrydderet og tacoskjellene få følge av jarlsbergost, rømme og kjøttdeig på tallerkenen. I tacoens hjemland, Mexico, skal du lete lenge for å finne slike ingredienser. The Flying Culinary Circus har ikke laget denne boken for å få én million nordmenn til å slutte med noe de er glad i. Målet deres er heller å gi inspirasjon til å gjøre neste tacomåltid enda litt bedre, ett skritt eller to nærmere det opprinnelige. I tillegg tipser de om spennende kombinasjoner med retter fra andre lands kjøkken. Så langt har The Flying Culinary Circus turnert i 47 ulike land, og underveis har de plukket med seg inspirasjon fra all verdens mattradisjoner. Noe av dette ønsker de nå å formidle videre. De tar tacoen med på en verdensreise, skaffer oss enda bedre smaksopplevelser, og - ikke minst - gjør det enkelt, på uno, dos, tres!
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202447335
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
538 gr
Høyde
230 mm
Bredde
195 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
142

Illustratør