Denne kokeboka er full av oppskrifter på deilige og enkle småretter fra hele Italia. Det er tapas på italiensk måte. I Venezia kalles det cicchetti, og her spises de gjerne med et glass vin eller en drink mellom de større måltidene, akkurat som i Spania. Alle delene av Italia har sine egne versjoner av disse smårettene. De fristende rettene av grønnsaker, fisk og kjøtt er enkle å lage og imponerende å servere. Ingrediensene er i det store og hele lette å få tak i, også i Norge. Du lærer å lage gratinerte blåskjell og kamskjell, osteretter, risotto, tomatsaus, pizza, kjøttgryter, stekt fisk, paier og terter, ja til og med drinker, for å nevne noen av de mange rettene. Du kommer til å lage det om og om igjen. Fordi det smaker så godt og ser så godt ut. Boka er lekkert illustrert med matbilder og bilder fra regionene. Her blir du ekspert på Italias gastronomi på 1-2-3!
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788299928465
Publisert
2014
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg forl.
Vekt
1003 gr
Høyde
253 mm
Bredde
197 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Oversetter
Illustratør

Relaterte produkter