I anledning av at det er 100 år siden Thorbjørn Egner ble født byr vi på et gjensyn med originalutgaver av tre viktige verk. Da Per var ku, Ole-Jakop på bytur og Telleboka er titler de fleste kjenner. Men ikke mange vet hvordan disse bøkene opprinnelig så ut. Thorbjørn Egner gjorde stadig revisjoner og omarbeidelser av sine mest kjente fortellinger, og her viser vi utgangspunktet for tre av hans mest kjente barnbokskatter. Alle tre titler er samlet i et bind. Dette blir et kjært gjensyn for noen lesere, og en god måte å stifte bekjentskap med Egners forfatterskap for andre.
Les mer
Her er originalutgavene av Telleboka, Da Per var ku og Ole-Jakop på bytur samlet i en bok. Telleboka: Her kan barna være med og telle folk og dyr, legge til og trekke fra. Da Per var ku: Per drømmer at han er en ku den siste natta han tilbringer på bondegården til onkel Jens. Ole-Jakop på bytur: Den lille andriken Ole-Jakop tar seg en tur til byen, for han har hørt at det skal være enda bedre der enn på landet.
Les mer
Ryggtittel: Fortellinger i jubileumsutgave. Tidligere utgitt som tre separate titler: Telleboka og Da Per var ku, Halvorsens bokhandel, 1943 og 1946, og Ole-Jakop på bytur, Mittet, 1948

Produktdetaljer

ISBN
9788202376277
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
389 gr
Høyde
238 mm
Bredde
188 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
75

Forfatter
Illustratør