Moderne thaimat med norske råvarer «Gleden og stoltheten thailenderne viser når de lager mat, er fascinerende og beundringsverdig. Når jeg får servert en godtom yam goongi Thailand, så er den veldig sterk, men jeg ikke kan få nok av den. Jeg spiser, svetter i pannen, det er så sterkt, og likevel så utrolig godt! Når svettetoktene gir seg, må jeg ha litt til ? og litt til. Det er dette jeg opplever med thaimat. Jeg har alltid lyst på mer! Kall det mani, kall det thaimani!»Terje Ommundsen Terje Ommundsen er utdannet kokk. Han gikk læretiden sin på Bagatelle, har jobbet hos Bent Stiansen på Statholdergaarden og vært kjøkkensjef på restaurant Solsiden. Han har reist og jobbet en rekke steder, blant annet ved en vingård i California, en lakseelv i Trøndelag, restauranter i Sydney, og som kokk for de norske skiutøverne under OL i Salt Lake City. Etter et opphold i Chiang Mai i Thailand, startet han restauranten Plah i Oslo i januar 2004. PLAH er en av Norges beste restauranter. Her kombineres ingredienser og krydder fra Thailand med norske råvarer på en innovativ måte. Bildene er tatt av Studio Dreyer Hensley.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281881273
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Versal
Vekt
944 gr
Høyde
263 mm
Bredde
212 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
221

Forfatter