Tigergjengen 10-12 består av tre hefter, hver på 32 sider. De er del av en lettlestserie. Serien handler en vennegjeng der de fleste bor i et bofellesskap og trenger litt hjelp i hverdagen for å klare seg. Ellers er de som unge voksne flest; opptatt av kjærlighet, vennskap, filmer, musikk, sosiale medier og samfunnet rundt seg. Bøkene passer ypperlig på ungdomstrinnet og i videregående skole. Bok 10: Drama i skibakken Olle er på skiferie med familien sin, men ingen ting er som det pleier. Alle er bare opptatt av tvillingene til storesøster. Ingen har tid å prate med Olle mer. Men så møter han en søt jente i skibakken, som han gjerne vil bli kjent med, og da får han hjelp av de to små. Bok 11: Olle, Lise og Konrad Olle oppfører seg rart. Hva er det med ham? Snart oppdager vennene at han har fått seg kjæreste. Hun heter Lise, og Olle synes hun har søte fregner og verdens morsomste latter. Olle og Lise blir forelsket og drar på besøk til hverandre. Det er bare ett problem: Konrad! Bok 12: June og mormor June og mormor møtes på mandager. Det har de gjort i mange år, og funnet på mye sammen. Men nå er mormor gammel, og må på syke.hjem. Det liker ikke June. Hun er redd for å miste mormor. Men etter hvert forstår June at de som er veldig gamle kan dø, og at det er naturlig.
Les mer
3 hefter. Innhold: Drama i skibakken ; Olle, Lise og Konrad ; June og mormor. Undertittel fra omslaget. Emballert i plast
Unge mennesker med lærevansker har knapt egnet litteratur som passer deres lesenivå og interesser. Tigergjengen fyller disse kriteriene til fulle. Historiene er lesbare og praktiske, spennende og morsomme og bundet sammen av gode illustrasjoner.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788292518359
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skauge forl.
Vekt
366 gr
Høyde
220 mm
Bredde
170 mm
Dybde
14 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet

Forfatter
Illustratør