Tigergjengen 13-17 består av fem hefter, hver på 32 sider, og er del av en lettlestserie. Serien handler en vennegjeng der de fleste bor i et bofellesskap og trenger litt hjelp i hverdagen for å klare seg. Ellers er de som unge voksne flest; opptatt av kjærlighet, vennskap, filmer, musikk, sosiale medier og samfunnet rundt seg. Bøkene passer ypperlig på ungdomstrinnet og i videregående skole. Bok 13: Gjengen drar til Nord-Norge Elever ved Kristiansund vgs og Voksen-opplæringen i Flekkefjord vant konkurransen om tema for denne boken. De ønsket natur, hav, fiske og båtliv. Og vi har lagt historien til Nord-Norge. Bok 14: - Jeg hater penger - Jeg hater penger, sier Kim. Det er nok flere enn ham som har litt trøbbel med tall og penger. For det ikke alltid lett å vite forskjell på en femmer og tier og en tjuekrone. I alle fall ikke når det blir mange av dem. Og hva er egentlig en konto? Et innskudd? Eller et bankkort? Bok 15: June - helt sjef Har du opplevd at noen hele tiden vil bestemme over deg? Og at du ikke alltid greier å si nei? I denne boken blir det problemer når en i gjengen sjefer litt for mye. Særlig går det ut over Kim. Men han er smart, og finner en løsning. Bok 16: Kjærlighet og sjalusi Tommy har problemer med kjærligheten, og får råd av sin arbeidskamerat Erling, som sier han er ekspert på damer. Men er det gode råd? Les boken og finn ut selv! Bok 17: En farlig sms May har sendt en sms som hun etter hvert angrer på, men det er umulig å trekke tilbake noe som er sendt. Det får May erfare, for den ene, lille meldingen lager etter hvert store problemer. Det er ikke lett å vite alt som skjer når vi sender meldinger eller legger ut ting på Facebook.
Les mer
5 hefter. Innhold: Gjengen drar til Nord-Norge ; Jeg hater penger! ; June - helt sjef ; Kjærlighet og sjalusi ; En farlig sms. Undertittel fra omslaget. Emballert i plast
Unge mennesker med lærevansker har knapt egnet litteratur som passer deres lesenivå og interesser. Tigergjengen fyller disse kriteriene til fulle. Historiene er lesbare og praktiske, spennende og morsomme og bundet sammen av gode illustrasjoner.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788292518410
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skauge forl.
Vekt
456 gr
Høyde
220 mm
Bredde
170 mm
Dybde
15 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet

Forfatter
Illustratør