Fem hefter med følgende titler og innhold: Bok 26: Olle er lei av mas Olle er sur. Han er lei av at personale i bofellesskapet bryr seg om alt mulig. Foreldre óg. Alle maser. Resten av gjengen er enig, og sammen bestemmer de seg for å protestere. De vil bare gjøre akkurat det de selv har lyst til. Bok 27: Erling redder biene Visste du at det blir færre og færre bier i verden? Og at planter og blomster trenger biene? Da Tommy sin kamerat Erling forsto det, ville han redde biene. Bok 28: Gjengen møter en som er blind Hvordan er det å ikke kunne se? Eller å se dårlig? Kan de som er blinde, gjøre vanlige ting? Kan de lage mat og handle? Jobbe og trene og danse? Lise og Olle får vite mer om å være blind og svaksynt når de møter Christine og Roy. Bok 29: En mystisk gutt Det er ikke lett å bli voksen. Å flytte hjemmefra. Å slutte på skolen. Å få seg en jobb. Mange blir redde og får vondt i magen når det skjer så mye nytt. Kim møter en som har det sånn, og Kim oppdager at han kan hjelpe. Bok 30: Ferie i Spania Sommerferie i Spania betyr sol og bading, hotell og deilig mat på restaurant. Men gjengen oppdager at ikke alle som reiser til Spania, er på ferie. Noen må jobbe i varmen og kan ikke dra hjem igjen.
Les mer
5 hefter. Innhold: Olle er lei av mas ; Erling redder biene ; Gjengen møter en som er blind ; En mystisk gutt ; Ferie i Spania. Undertittel fra omslaget. Emballert i plast
Bøkene i denne serien er utrolig flotte med tanke på tema, som er midt i blinken for elevene. De kan gjenkjenne, reflektere og relatere til eget liv ut fra det vi leser.

Produktdetaljer

ISBN
9788292518632
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skauge forl.
Vekt
463 gr
Høyde
210 mm
Bredde
170 mm
Dybde
15 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Kombinasjonsprodukt

Forfatter
Illustratør