Tigergjengen 6-9 består av tre hefter, hver på 32 sider, og er del av en lettlestserie. Serien handler en vennegjeng der de fleste bor i et bofellesskap og trenger litt hjelp i hverdagen for å klare seg. Ellers er de som unge voksne flest; opptatt av kjærlighet, vennskap, filmer, musikk, sosiale medier og samfunnet rundt seg. Bøkene passer ypperlig på ungdomstrinnet og i videregående skole. Bok 6: Kjærester i trøbbel I bok nummer 3 ble Tommy og May kjærester. Men å være glad i noen er ikke alltid lett. Kjærester kan bli usikre og sjalu, de kan misforstå og såre hverandre. I bok 6 kan du lese hvordan det gikk med Tommy og May da han fikk seg ny jobb og alt ble forandret. Bok 7: Full fest hos gjengen De fem vennene har funnet ut at de har bodd to år i bofellesskapet. Det vil de feire. De vil invitere til fest. Men hvem skal de be? Og hva skal de servere? Og hvem skal betale? Det er ikke lett å bli enig når fem skal bestemme, og alle har forskjellige meninger. Bok 8: Flygende pannekaker Har du noen ganger prøvd veldig hardt å få til noe - og så får du det ikke til likevel? Det er utrolig irriterende. Det skjedde med Kim. Han skulle lage pannekaker til kameratene sine, men det ble bare søl. I bok 8 kan du lese hvordan gutta ordnet problemet. Bok 9: Jul hos Tigergjengen Det er bare noen dager til jul, og mystiske ting skjer. En mann lusker rundt om natten. En farmor havner på sykehus. Og en hund blir plutselig borte. Lurer du på hvordan alt dette gikk? Da må du lese bok 9.
Les mer
4 hefter. Innhold: Kjærester i trøbbel ; Full fest hos gjengen ; Flygende pannekaker ; Jul hos Tigergjengen. Undertittel fra omslaget. Emballert i plast
Unge mennesker med lærevansker har knapt egnet litteratur som passer deres lesenivå og interesser. Tigergjengen fyller disse kriteriene til fulle. Historiene er lesbare og praktiske, spennende og morsomme og bundet sammen av gode illustrasjoner.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788292518311
Publisert
2019
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Skauge forl.
Vekt
369 gr
Høyde
220 mm
Bredde
170 mm
Dybde
14 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet

Forfatter
Illustratør