De to venninnene Kristin og Verena vokser opp i Knønes i Nord-Norge. Senere skilles deres veier, før de møtes igjen i Oslo mange år senere. De bærer begge på drømmen om et annet liv enn det de kunne få i Knønes. Felles for dem er at det innebærer kunstnerdrømmen. I møte med livet slynges de inn i andre baner enn de selv kanskje så for seg, uten at de gir opp verken drømmen om - eller kontrollen over - livet. Lindkvist skriver intelligent og skarpt om livene våre, slik de er her og nå. De mest naturlige sammenlikningene finner vi i en Mara Lee i Sverige, eller en Vigdis Hjorth i generasjonen over her hjemme. Tørst er en bred og ambisiøs roman om en ny generasjon kvinneskjebner.
Les mer
Hovedpersonene i denne romanen, Kristin og Verena vokser opp i Nord-Norge, men lengter vekk. De ender begge til slutt i Oslo. Verena som skuespiller og Kristin som wannabe-forfatter. Snart spiller skjebnen dem et puss og de virvles inn i en kamp for å finne seg selv og sin egen identitet.
Les mer
"Det er en intens roman. Handlinga er aktuell, og forteller mye om hvordan det er å være ungjente fra andre deler av landet og skulle gjøre karriere i Oslo. [...] Språktonen er rå og åpenhjertig. Den korthogde stilen skaper handling og intensitet. Og hun behersker denne framstillingsformen." Margoth Hovda-Lien, Nordlys
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202365073
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
442 gr
Høyde
212 mm
Bredde
142 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
308

Forfatter

Relaterte produkter