Til deg som vil ha jul tradisjonen tro! I en årrekke sørget Ingrid Espelid Hovig for at svoren på svineribben ble sprø, og ga tips om hvor lenge pinnekjøttet skulle vannes ut i programmet Kvelden før kvelden. Og hun har utgitt flere bøker med Julens oppskrifter. Det Ingrid selv koste seg mest med før jul, var nok likevel kakebakingen: gyllengule goro, tyske skiver, fattigmann bakt med ekstra omhu. Alle rundt henne fikk små bokser med perfekt stekte krumkaker eller sandkaker - som alltid slapp formen - med rødt bånd og sløyfe på. Det var en fin tradisjon. Julen er tradisjon, fra førjulstidens forberedelser til julens lange og koselige måltider sammen med familien eller din valgte familie. Selv feiret Ingrid julen i Oslo med vennelag før hun reiste til familien sin i Bergen. Hele livet var hun opptatt av sanger og salmer, og «Det hev ei rose sprunge» måtte synges for at det skulle bli jul. Julen er tradisjon, førjulstidens forberedelser fra det vi kan gjøre sammen og glede hverandre med til julens lange og koselige måltider sammen med din familien din eller din valgte familie. Denne boken inneholder ca. 75 oppskrifter på julemat justert for vår tid, men med tradisjonen i behold. Oppskriftene er nennsomt redigert og bilder og styling er gjort av Line Dammen og Victoria Wilhelmsen og vi er ganske sikre på at Ingrid ville ha elsket denne boken. Designet er laget av Kristine Lillevik som elsker julen.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205541122
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet