I 2001 fylte HKH Prinsesse Märtha Louise 30 år. Underveis er et portrett Erik Fosnes Hansen lagde med henne i den forbindelse. For første gang får vi innblikk i hverdagen til en moderne prinsesse i Norge. Vi følger henne i tekst og bilder fra barne- og ungdomsår på Skaugum, via studier og utenlandsopphold. Boken viser oss nye sider av en ung kvinne underveis i et annerledes liv. I samtaler med Prinsessen og hennes familie belyses også de spørsmålene som i den senere tid er blitt reist rundt monarkiet og dets rolle i en ny tid. "Egentlig tror jeg at jeg alltid har visst det. At jeg var prinsesse, mener jeg. Da de kom hjem med Haakon, for eksempel, og alle fotografene var her ­ allerede da tror jeg at jeg skjønte det. At det var noe spesielt. Men hva det innebar forstod jeg jo ikke. Det tok lang tid, og kom gradvis - Men jeg visste det."
Les mer
Denne boka gis ut i anledning H.K.H. Prinsesse Märtha Louises 30-årsdag den 22. september 2001, og er et portrett av prinsessen. Den tar bl.a. for seg den tradisjonen hun er født inn i, og de utfordringer dette gir. Prinsessen har selv bidratt som forfatter med egne eventyr, noveller og fortellinger.
Les mer
«En reflektert og velskrevet samtalebok med forfatterens nærbilder og prinsessens selvbiografiske skisser» Per Egil Hegge, Aftenposten

Produktdetaljer

ISBN
9788202204631
Publisert
2001
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
1126 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
286