Ulrik Bratt Jensen vil så gjerne være et godt menneske, men han blir ofte misforstått når han praktiserer dette. Og da han bestemte seg for å hjelpe det nyinnflyttede paret i naboleiligheten, gikk det helt galt. Per Knutsens Utakk er formet som et brev til en advokat fra den 80 år gamle enkemannen Ulrik Bratt Jensen, som er tvangsinnlagt på en psykiatrisk klinikk. I brevet gjør han rede for hvorfor nettopp denne kvinnelige advokaten bør føre saken hans - de to har nemlig møtt hverandre før.
Les mer
Ulrik Bratt Jensen ønsker å være et godt menneske, men han blir ofte misforstått når han praktiserer dette. Så når han bestemmer seg for å hjelpe det nye paret i naboleiligheten, går det helt galt. Romanen er formet som et brev til en advokat fra den 80 år gamle enkemannen Ulrik Bratt Jensen. Han er tvangsinnlagt på en psykiatrisk avdeling, og i brevet gjør han rede for hvorfor nettopp denne advokaten bør føre hans sak.
Les mer
"Enkelt, men også effektivt, utnytter Per Knutsen den ironi som oppstår når en brevskriver avslører seg selv ved å insistere på egen fortreffelighet." , Hans H. Skei, Aftenposten

Produktdetaljer

ISBN
9788202263171
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
218 gr
Høyde
205 mm
Bredde
130 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
119

Forfatter