Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg. Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten. Kort sagt: ekte mat
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788293428053
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Frisk Forlag
Vekt
1480 gr
Høyde
271 mm
Bredde
220 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
319

Illustratør