Jørn er nyforelsket. Problemet er bare at det ikke er Vigdis som vekker de yre følelsene i ham. Han gleder seg til å gå på jobb - og gruer seg til å komme hjem. Den smertefulle sannheten går langsomt opp for Ulrikke, og hun tvinges til å ta et vanskelig valg for å beskytte lille Kaisa. Brått følte hun at hun selv falt ned i en avgrunn. Sannheten slo henne over ende. Den mannen som Ulrikke kalte et menneske uten nåde, var faren til Kaisa. De kunne forbanne ham til evig tid, men aldri gjøre om på dette. Han ville alltid være faren til Kaisa.
Les mer
Ulrikkes verden blir snudd på hodet når det mennesket hun elsker og stoler på, viser seg å være en bedrager. Jørn er nyforelsket, problemet er at det ikke er Vigdis har er forelsket i. Pus-Pus kommer medtatt hjem med bitt og dype flenger. Anette får ham raskt til veterinæren, men Pus-Pus er ikke den eneste i Bergfoss med revet skinn.
Les mer
1. utg., Schibsted forlagene, 2004. Serieangivelse hentet fra trykt utgave, 2012. Feil serietittel på tittelsiden: Bergfoss. Feil utgivelsesår i kolofonen: 2012

Produktdetaljer

Publisert
2013
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Livet i Bergfoss
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter