I Brekken ved Røros var det til langt utpå 1960-tallet vanlig å utnytte alle tilgjengelige ressurser i matstellet - fisken i sjøene, alt spiselig som vokste i naturen, alle deler av dyret. I denne boka følger vi arbeidet for og med maten fra hausten av, gjennom vinter og vår til den lyse sommer. Bakerst i boka er samlet en rekke oppskrifter på kvardagskost og festmat, retter der mjølk, korn, bær, kjøtt eller fisk er hovedingrediensen. Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.
Les mer
Feil utgaveopplysning i kolofonen: 3. oppl. 2014

Produktdetaljer

ISBN
9788270834495
Publisert
2014
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Snøfugl
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
72

Relaterte produkter