VERDEN I FØLGE KARTET er den hele og fulle sannheten om årene 1995-2000. Akkurat slik den fortonte seg for oss alle. Sånn den var. 1995-2000. Satelittbilder fra den gang kan dokumentere: Greg - og jakten på det sublime maleri. Mikael - og den grusomme dumpingen av verdens vakreste jente. Rufus - og konsekvensene av å utføre et mord i ung alder. Tim - og livet med en gammel flamme på slep. I tillegg til de vanlige greiene: Store mengder alkohol og sigaretter, Bryan Adams, bolig- og skolepolitikk, nedspydde tegneserier, siviltjeneste i bane rundt jorda, muslimer i bare undertøyet, tristesse, misunnelse, offentlige hemmeligheter, utallige fester, voldtekter, den 116. Høstutstillingen, en bandittaktig blekksprut-entrepenør, to greske leger, en nymfoman rektor med pen håndskrift, avis-skriverier, Tromsø, insekter, flax-lodd, kinofilmer, restaurantbesøk, trillinger, bag-in-box, og, for-ikke-å-snakke-om-Bussturen, ikke sant - hele kartet, 1995-2000, supplert med tjukke, tynne, barmfagre, kvisete, svikefulle jenter, og selvfølgelig, selvfølgelig, fortapte, hjelpeløse, unge, sinte, fortvilte gutter, som springer rundt på det lille kartet. Nevnte man tiden?
Les mer
Romanen tar for seg sannheten om årene 1995-2000. Den kan blant annet dokumentere Greg og jakten på det sublime maleri, Mikael og den grusomme dumpingen av verdens vakreste jente, Rufus og konsekvensene av å utføre et mord i ung alder, og Tims liv med en gammel flamme på slep.
Les mer
"(...) der er en egen energi og lekenhet her, et driv og overskudd og en helt åpenbar skriveglede, som naturlig nok også smitter over på leseren når romanen omkring midtveis endelig åpner seg og fylles med et større alvor." Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202394585
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
438 gr
Høyde
212 mm
Bredde
135 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
303

Forfatter

Relaterte produkter